2010. január 23., szombat

A világ legjobb sültcsirkéje

Ezt a receptet egy országosan közkedvelt ex-tévés híresség szakácskönyvéből készítettem. Én is megvettem a szép szines könyvei egyikét S. Juditnak. Az imádott családomat akartam meglepni a világ legjobb sültcsirkéjével, amely recept így kezdődik: "Az egyáltalán nem szomorú vasárnap"
Hát ez pedig az lett, miután a leírt időnél jóval hosszabb ideig tartó sütés után is íztelen és félig nyers marad a csirke. Mondjuk mielőtt elkezdtem, már akkor csodálkoztam azon, hogy is lehet egy egész csirkét fedetlenül és ilyen rövid ideig készre sütni, de hát úgy voltam vele, Judit biztos jobban tudja. Hát nem tudta. Fotóm nincs róla, ez egy kicsit régebbi történet. Viszont azóta egyszer sem vettem elő a könyvét. És másoktól is hallottam ezt-azt, egy páran csalódtunk már benne. De szépek a képek, az tény. Arra volt pénz biztos...

Zsuzsi

1 megjegyzés: