2010. július 13., kedd

TOJÁSHAB



Ez a tojásfehérjéből készült hab folyton kifog rajtam.

Amikor életemben először készítettem, tökéletes lett, és azt hittem ez mindig így is lesz. Nem értettem az emberek miért csodálták az ügyességemet.

Azóta kétszer is sikerült elrontanom teljesen. Ez úttal habcsókot szerettem volna készíteni, de nem jött össze.

Végül gondoltam, mentem a menthetőt és betettem a sütőbe sufflé formába, némelyikbe almát is szeltem, hátha lesz belőle valami. Végülis ehető volt, de irtózatosan cukros. Én nem bírtam megenni egy egészet.



Ha valakinek van tippje, kérem segítsen, hogyan kell jó tojásfehérjehabot készíteni, mert én már minden formát próbáltam a cukor-tojásfehérje kombinációban, de nem akarja a jót....

Előre is köszi!


Kriszti

1 megjegyzés:

  1. MEGVAN!!! Ha valakit érdekel, asszem rájöttem a dolog titkára: hidegnek kell lennie a tojásfehérjének, egy kicsit fel kell verni, aztán bele egy csipet só, tovább verni és csak ezután kell beleszórni apránként a cukrot!!!

    Hurrá, egy rejtéllyel kevesebb!

    Kriszti

    VálaszTörlés